bel redactie 053-5725205

Willy en Marie José Sticker verkozen tot clubman/vrouw van het jaar HSC'21

Gepubliceerd op: 08/01/2018

Willy en Marie José Sticker verkozen tot clubman/vrouw van het jaar HSC'21

Afgelopen zaterdag heeft in een goed gevulde kantine de HSC nieuwjaarsreceptie plaatsgevonden. Op de receptie maakte de Supportersclub de clubman/vrouw van het jaar bekend. Dit jaar werden Willy en Marie José Sticker verkozen tot clubman/vrouw van het jaar. Het stel dat niet meer weg te denken is bij de Haaksbergse voetbalvereniging werd onder luid applaus in het zonnetje gezet. Een meer dan terechte titel voor het echtpaar dat bijna elke dag van de week met HSC'21 bezig is.

Door Wim ten Voorde (voorzitter APH) werd het nieuwe kunstgras overhandigd aan voorzitter Willy Sticker. HSC’21 heeft met producent Edelgrass en leverancier Antea Oranjewoud overeenstemming bereikt over de aanleg van een hoofdveld op het sportcomplex Scholtenhagen. ‘Edel Soccer Powerblade’ is naam van het nieuwste type kunstgras. De mat is besteld en zal in het gunstigste geval in maart worden aangebracht. Mocht dit vanwege verschillende omstandigheden toch niet mogelijk zijn zal uiterlijk na de competitie de mat vervangen worden.

Tevens reikte de HSC activiteiten commissie nog een aantal fikse bedragen uit. Het goed verlopen 'Schijtfeest' van afgelopen jaar heeft er voor gezorgd dat de jeugd van HSC'21 €3300,- mocht bijschrijven, HSC'21 €6000,- kreeg voor de aanleg van het nieuwe veld en het Topteam en Livio Haaksbergen ieder €1000,- hebben gekregen. Ook maakte de HSC activiteitencommissie bekend dat in april een feestweekend op het programma staat met daarin een bandjesavond, 80-90 party en een 35+ voetbaltoernooi.

De HSC Supportersclub is aan het verjongen en nam afscheid van twee oudgedienden. Voorzitter Gerard Morsinkhof nam samen met penningmeester Aloys Hilderink afscheid na vele jaren bestuurslid te zijn geweest. In zijn laatste speech als voorzitter kreeg Gerard Morsinkhof de lachers weer op zijn hand en kreeg hij samen met Aloys Hilderink enkele cadeau’s uit handen van Rene Aellerinck van de Supportersclub.

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht