bel redactie 053-5725205

VIDEO: Hazee 6 genomineerd voor Haaksbergse vrijwilligersprijs

Gepubliceerd op: 26/11/2017

VIDEO: Hazee 6 genomineerd voor Haaksbergse vrijwilligersprijs

De gemeente Haaksbergen heeft Hazee 6 genomineerd voor de vrijwilligersprijs van Haaksbergen. Het 6e elftal van HSC’21 dat zich al jaren inzet voor verschillende maatschappelijke projecten is uitgenodigd voor een feestelijk bijeenkomst op zaterdag 9 december in theater ‘De Kappen’ in Haaksbergen. Alle vrijwilligers zullen tijdens deze avond in het zonnetje worden gezet en tevens zullen de winnaars bekend worden gemaakt en hun prijs in ontvangst nemen.

Sinds vele jaren kent HSC’21 een elftal dat maatschappelijke betrokkenheid hoog in haar vaandel heeft staan. Het zesde elftal, beter bekend als Hazee 6, schopt niet alleen alleraardigst tegen een bal, veel van haar initiatieven naast het voetbalveld genereren gelden die niet alleen aan de vereniging maar juist ook aan maatschappelijke projecten worden geschonken.

Hazee 6, dat dit jaar weer veel heeft betekend voor de Vash, deed niet alleen een financiële bijdrage. Vele teamleden gingen mee als begeleider tijdens de gezamenlijke uitstapjes naar onder andere het zwembad en de dierentuin. Tevens waren ze weer aanwezig op het jaarlijkse weekendje weg om de muziek te verzorgen. Het bekendst voor iedereen is natuurlijk hun jaarlijkse Piratendag. Een dag waarop altijd veel geld wordt ingezameld voor het goede doel en waar gezelligheid voorop staat. Ook komend jaar zal de Piratendag weer georganiseerd worden en wel op zaterdag 13 januari.

VIDEO: Receptie 25 jaar VASH internet (11 maart 2017)
De Haaksbergse vereniging voor aangepast sporten VASH bestaat 25 jaar. Dit werd op 11 maart 2017 gevierd bij 't Stien 'n Boer. Het nieuwe logo werd onthuld en er werd bekend gemaakt hoe het sponsorgeld van HAZEE 6 besteed was. Verder natuurlijk veel lovende woorden voor de vereniging, die wel 1 grote familie lijkt.

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht