bel redactie 053-5725205

VIDEO Haaksbergse Harmonie speelt mee tijdens theatershow Pater Moeskroen

Gepubliceerd op: 11/02/2018

VIDEO Haaksbergse Harmonie speelt mee tijdens theatershow Pater Moeskroen

Op zaterdag 17 februari staat Pater Moeskroen in Theater De Kappen in Haaksbergen met de show ‘Fiësta’. In deze show vieren zij de muziek van de Ierse folk/punkband The Pogues. En dat muzikale feest is natuurlijk niet compleet zonder de hit ‘Laat Maar Waaien’. Daarom heeft Pater Moeskroen de Haaksbergse Harmonie uitgenodigd voor een gastoptreden tijdens deze voorstelling. Kaarten voor ‘Fiësta’ zijn verkrijgbaar via www.dekappen.nl

De Haaksbergse Harmonie is al 115 jaar een begrip in Haaksbergen en heeft nauwe banden met de bevolking. Niet alleen vanwege haar divers karakter maar ook vanwege de vertegenwoordiging van alle leeftijdsgroepen. De goede band uit zich in concertoptredens op diverse locaties, van watermolen tot wijkoptredens, concerten in kerken en theater De Kappen maar ook de rondgang met Koningsdag en Sinterklaas.

Vorig jaar bestond Pater Moeskroen 30 jaar. Een jaar vol feest dus, waarin teruggeblikt werd, maar vooral ook vooruitgekeken. In de dertiende theatertour, met de toepasselijke titel ‘Fiësta’, grijpt de band de gelegenheid aan om één van hun grootste inspirators in het zonnetje te zetten. De sound van The Pogues vormt de basis voor Moeskroen-hits als ‘Laat Maar Waaien’, ‘Whiskey is de Duivel’ en ‘Hela Hola’.

VIDEO Midzomern8concert 115 jaar Harmonie

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht