bel redactie 053-5725205

v.v. Haaksbergen voetbalt met 2 gezichten

Gepubliceerd op: 16/10/2017

v.v. Haaksbergen voetbalt met 2 gezichten

In een spectaculair duel heeft v.v. Haaksbergen afgelopen zondag met 4-4 gelijk gespeeld tegen Vosseveld uit Winterswijk.

De thuisploeg begon slap en ongeconcentreerd aan de wedstrijd en stond al snel op een 0-1 achterstand. De gasten hanteerden een eenvoudig concept door veelvuldig de lange bal te hanteren en de watervlugge spitsen aan het werk te zetten. v.v. Haaksbergen kreeg daar geen grip op en stond na een half uur verdiend met 0-3 achter.

Kort voor rust scoorden de gastheren de 1-3 door een droog schot van Jesper Gevelaar. De talrijke toeschouwers op Park Scholtenhagen gingen hierdoor hoopvol de rust in. Direct na aanvang van de 2e helft kreeg de Haaksbergse formatie een nieuwe tegenslag te verwerken: uit een vrije trap scoorde Vosseveld onberispelijk de 1-4.

De wedstrijd leek gespeeld, maar niets bleek minder waar. De Haaksbergenaren stroopten de mouwen op en zetten de tegenstander onder druk en kwamen snel op 2-4 door een fraaie treffer van Andy Tolhuis. Het publiek ging erachter staan en de druk werd verder opgevoerd op de verdediging van de tegenstander. De 3-4 door de sterk ingevallen Tim Vaanholt was een logisch gevolg. In het laatste kwartier was het eenrichtingsverkeer waardoor de 4-4 een kwestie van tijd leek.

Andy Tolhuis was de man die de Haaksbergenaren terecht op gelijke hoogte bracht. Met nog enkele minuten op de klok leken er nog mogelijkheden om de 3 punten in Haaksbergen te houden. Ondanks een aantal mooie kansen lukte dat helaas niet.

Aanstaande zondag (22 oktober, 14.00 uur) wacht de nummer 2 uit Delden. v.v. Haaksbergen, met maar 2 verliespunten meer, kan dan goede zaken doen met een overwinning en zich nestelen in de kopgroep. De club hoopt dan op net zo veel toeschouwers als tegen Vosseveld. Die hadden een zeer vermakelijke middag.

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht