bel redactie 053-5725205

v.v. Haaksbergen maatje te klein voor v.v. Neede

Gepubliceerd op: 26/11/2018

v.v. Haaksbergen maatje te klein voor v.v. Neede

v.v. Haaksbergen heeft afgelopen zondag thuis met 0-6 verloren van v.v. Neede.

De koploper uit Neede kwam met veel zelfvertrouwen naar Haaksbergen. Vanaf het begin was goed te zien waarom de ploeg uit Gelderland nog geen punt heeft verloren in de competitie. De linies sloten goed op elkaar aan en men wist elkaar gemakkelijk te vinden. v.v. Haaksbergen kreeg moeilijk vat op de aanvallers van v.v. Neede en naar 5 minuten werd het 0-1 via een aanval door het midden. De Haaksbergenaren lieten het hoofd niet hangen en probeerden met hard werken goed tegenwicht te bieden tegen de zwart witten. Dit resulteerde in een goede mogelijkheid die net over werd gekopt. Op dat moment was de gelijkmaker zeker niet onverdiend geweest voor de ploeg van het duo Golbach / Tolkamp. Naarmate de eerste helft vorderde nam de druk door v.v. Neede toe. De 0-2 en aansluitende 0-3 vielen nog voor rust.

In de tweede helft probeerde v.v. Haaksbergen, dat uitstekend was ingesteld door het nieuwe trainersduo, proberen tegenwicht te geven aan de tegenstander. Neede, dat eigenlijk een maatje te groot is voor deze klasse, wist steeds weer de vrije man te vinden waardoor uiteindelijk de 0-6 eindstand op het scorebord stond. Voor de groen witters was deze uitslag geen loon naar werken en in de hoogte ook geflatteerd.

Tot aan de winterstop staan nog 2 wedstrijden op het programma, DEO thuis (2 december) en Diepenheim uit (9 december). Met dezelfde instelling en een beetje meer fortuin gaat de ploeg in die 2 wedstrijden zeker nog punten pakken.

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht