bel redactie 053-5725205

v.v. Haaksbergen en Albert Heijn Haaksbergen verzorgen middag voor dementerenden

Gepubliceerd op: 12/03/2018

v.v. Haaksbergen en Albert Heijn Haaksbergen verzorgen middag voor dementerenden

Eind vorig jaar hebben v.v. Haaksbergen en Albert Heijn het pact voor een dementievriendelijke Gemeente ondertekend. Samen met een groot aantal andere bedrijven en verenigingen hebben deze 2 organisaties aangegeven zich te gaan inzetten voor een goed woon- en leefklimaat voor dementerenden.

Tim Kamphuis, supermarktmanager van Albert Heijn in Haaksbergen, heeft tijdens de bijeenkomst vorig jaar aangegeven er veel aan gelegen te zijn dementerenden in zijn winkel te kunnen ontvangen. Het personeel is of wordt geschoold en er worden afspraken met familieleden gemaakt hoe te handelen als het even niet zo loopt als gewenst. Een prachtig voorbeeld van een ondernemer die zijn steentje bijdraagt aan Haaksbergen dementie vriendelijke Gemeente.

Ook Giljam Wartena, voorzitter van v.v. Haaksbergen, is blij het pact ondertekend te hebben. De vereniging heeft al een prachtige samenwerking met de J.P. van den Bentstichting voor de dagbesteding van cliënten van deze organisatie, en ziet het ondertekenen van het pact als een maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Albert Heijn Haaksbergen en v.v. Haaksbergen hebben de handen ineen geslagen en organiseren voor dementerenden en hun mantelzorgers een leuke middag. Dat gaat gebeuren op 6 mei a.s. als de groen-witte trots uit Haaksbergen op het eigen sportpark Scholtenhagen speelt tegen v.v. Hoeve Vooruit. Dementerenden en mantelzorgers worden dan getrakteerd op een fijne middag met een lekkere lunch, het bekijken van de derby v.v. Haaksbergen – v.v. Hoeve Voortuit en na de tijd een drankje en een hapje.

De organisatie wordt in nauw overleg gedaan met Gerda van der Velde en Ton Harmsen van de Noaberpoort zodat voor alle genodigden maatwerk geleverd kan worden.

Als u belangstelling heeft om deel te nemen aan deze middag, dan kunt u dit telefonisch laten weten aan de Noaberpoort: 053-5734589.

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht