bel redactie 053-5725205

UNIEK EVENEMENT: MX AIR TIME 1e PINKSTERDAG in Beckum

Gepubliceerd op: 02/06/2019

UNIEK EVENEMENT: MX AIR TIME 1e PINKSTERDAG in Beckum

Een primeur in 2016 en de 1e straight Rhythm die in Europa werd gereden komt terug in 2019! 


Pinksterfeesten Beckum organiseert na een succesvol 2018 voor de 4 e keer MX AIR TIME op zondag 9 juni 2019, powered bij Volle Polle. MX AIR TIME is afgeleid van een Amerikaans supercross evenement. Tijdens deze wedstrijd zullen de deelnemers 1 tegen 1 strijden over een 500 meter supercross baan met meer bulten dan vlakke stukken. De deelnemers hangen dan ook meer in de lucht dan dat ze met de wielen op de baan zijn. In een afvalrace over 2 manches blijven er uiteindelijk twee coureurs over die de finale zullen gaan rijden. Dus veel spektakel gegarandeerd! Dit jaar zal wederom een Internationaal deelnemersveld strijden om de titel “King of Airtime” Oud grand prix rijders als Lars van Berkel (2016), Luca Nijenhuis (2017) en Macier Ludovic (2018) gingen de afgelopen jaren al met deze titel naar huis.

 Gedurende de dag zal er gestreden worden in twee klassen, de zware jongens in de SX1 klasse en de lichtere motoren in de SX2 klasse. De trainingen starten om 11:30 uur. Vanaf 14:30 zullen de 1e wedstrijden worden verreden. Rond 17:00 uur zal de finale plaatsvinden, met daaropvolgend de superfinale. Hier zal gestreden worden tussen de winnaar van de SX1- en SX2 klasse.

 Na al dit motorgeweld nog even nagenieten? Dat kan op onze afterparty! Vanaf 17:00 uur ben je van harte welkom in onze feesttent, waar je kunt genieten van NOABERROCK! Locale bands zullen hierbij hun opwachting maken op het buitenpodium. Heb je daarna nog niet genoeg gekregen van Beckum? Blijf ’s avonds nog even voor het optreden van STEAM, the all-female coverband! Dus wat kunt u tijdens MX AIR TIME 2019 verwachten op zondag 9 juni:
 • Spektakel van de bovenste plank ,  Toprijders uit Europa
 • Deels vernieuwde baan door Freddy Verherstraeten
 • Kinder area • Entertainment / Lunapark op het evenemententerrein voor het hele gezin 
 • Grandioze afterparty met Noaberrock en diverse avondoptredens

 Entree voor slechts €7,- (Kinderen tot 12 jaar gratis)

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht