bel redactie 053-5725205

Thema-uitzending 'College van B en V' over eenzaamheid

Gepubliceerd op: 29/01/2019

Thema-uitzending 'College van B en V' over eenzaamheid

Het College van B en V, het jongerenprogramma van Radio Hengelo TV / 1Twente Hengelo organiseert op vrijdag 15 februari om 20:00 uur een thema-uitzending over eenzaamheid. Eenzaamheid is iets waar iedereen mee te maken heeft. Uit een recent onderzoek van de BBC onder 55.000 mensen blijkt zelfs dat jongeren tussen de 16 en 24 jaar zich eenzamer voelen dan 75-plussers.

In het College van B en V een gesprek tussen de jongere en oudere generatie van nu over eenzaamheid. Hoe ervaren ouderen dit? Hoe kan het dat jongeren zich vaker eenzaam voelen, terwijl zij ook erg actief zijn op social media-kanalen. Hoe kijken experts naar de problematiek en wat wordt er in Hengelo door gemeente en welzijnswerkers gedaan aan eenzaamheid?

Uitzending bijwonen? Kom je op vrijdag 15 februari 19:45 in verzorgingshuis Het Woolde in Hengelo. Aan tafel zitten onder meer Susanne van den Beukel (raadslid CU), Barry Kwast (manager Wonen bij Carintreggeland), wethouder Bas van Wakeren en Cevdet Ornek (directeur-bestuurder Wijkracht). De thema-uitzending van het College van B en V is live te volgen via Radio Hengelo TV.

Adres en parkeren

Het adres van het verzorgingshuis is Geerdinksweg 130 te Hengelo. Op het terrein van Het Woolde wordt momenteel nieuwbouw geplaatst. Hierdoor is er in deze periode sprake van zeer beperkt aantal parkeerplaatsen. Het beste kan gebruik gemaakt worden van parkeerplaatsen in de omliggende straten (Woolderesweg/steenmeijerstraat (4)). Er moet dan rekening gehouden worden met enkele loopminuten naar het Woolde.

Bron: Radio Hengelo TV

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht