bel redactie 053-5725205

Studenten ROC organiseren negende vakantiebeurs

Gepubliceerd op: 03/02/2020

Studenten ROC organiseren negende vakantiebeurs

Op donderdag 6 februari van 16.00 tot 21.00 uur vindt de negende editie van de Twentse Vakantiebeurs plaats in de Gieterij van ROC van Twente. De vakantiebeurs is bedoeld voor iedereen die graag uitgebreide informatie en persoonlijk advies ontvangt over diverse vakantiebestemmingen.
Op de Twentse Vakantiebeurs vinden bezoekers allerlei informatie over hun ultieme vakantie. In de Gieterij van ROC van Twente worden zij ontvangen door studenten van de opleidingen Travel & Hospitality. Bij ruim 20 stands worden bezoekers uitgebreid geïnformeerd over bestemmingen binnen en buiten Europa. Bij elke stand worden hapjes en/of drankjes uit het desbetreffende land geserveerd.

Zoeken & boeken

Een aantal touroperators en reisbureaus zijn aanwezig om direct een reis te boeken. Tussen 16.00 en 20.30 uur geven een aantal van deze organisaties presentaties over diverse vakanties en bestemmingen. Specifieke tijden worden later bekend gemaakt.

Een wereld aan keuzes

De studenten zijn in groepen verdeeld. Elk groepje vertegenwoordigt een bepaalde bestemming. Ze vertellen bezoekers alles wat ze weten, om hen te helpen de juiste vakantie te kiezen. Over de volgende landen kun je informatie inwinnen tijdens de Twentse Vakantiebeurs.

Bron: Radio Hengelo TV

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht