bel redactie 053-5725205

Stichting Present Almelo in de race voor Appeltje van Oranje 2019

Gepubliceerd op: 07/01/2019

Stichting Present Almelo in de race voor Appeltje van Oranje 2019

Stichting Present Almelo is in de race voor een Appeltje van Oranje 2019. Deze onderscheiding wordt jaarlijks door het Oranje Fonds uitgereikt aan uitzonderlijke sociale projecten. Er zijn in totaal nog 42 projecten in de race voor een Appeltje van Oranje. Stemmen kan tot en met 16 januari 23.59 uur via stem.oranjefonds.nl.

Er zijn slechts drie Appeltjes van Oranje te vergeven. Het aantal stemmen dat de kanshebbers krijgt bepaalt mede wie er doordringen naar de laatste tien nominatieplaatsen. Hieruit worden door een jury uiteindelijk de drie winnaars gekozen. De prijzen worden in mei 2019 uitgereikt door Koningin Máxima op Paleis Noordeinde. De drie winnaars ontvangen een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix, en een geldbedrag van 15.000 euro.

De Overijsselse projecten die kans maken op een Appeltje van Oranje zijn - naast Stichting Present Almelo met het project Flex Present - Stichting Voor Elkaar Zwolle met het project JobHulpMaatje en Stichting Jow! uit Zwolle met het project Iconen voor de oudheid!

Bron: Radio Hengelo TV

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht