bel redactie 053-5725205

Start BWH Toernooi 2018

Gepubliceerd op: 26/06/2018

Start BWH Toernooi 2018

HSC’21 speelt aankomende week de eerste wedstrijden in de voorbereiding. Al deze wedstrijden maken deel uit van het BWH Koeriers-Toernooi, waarbij de tegenstander die HSC’21 de grootste nederlaag toebrengt er met de hoofdprijs vandoor gaat.

Donderdag 28 juni is DETO vanaf 20:00 uur de eerste tegenstander op het Scholtenhagen. Voor DETO is het seizoen nog maar net afgelopen. Via overwinningen op het zaterdagteam van AFC, Groningen en Xerxes/DZB promoveerde de ploeg via de nacompetitie verrassend naar de hoofdklasse. Een onverwacht succes voor de club uit Vriezenveen. De tweede tegenstander is op dinsdag 3 juli om 19:00 uur het Regioteam. De laatste jaren een vaste tegenstander in de voorbereiding met spelers van alle clubs uit de nabije omgeving. De leiding van het regioteam is opnieuw in handen van het bevlogen trainersduo Gerard Bos en Leo ter Haar. Na deze twee duels volgen nog wedstrijden tegen SVZW, DOS’37, RKZVC en AZSV.

BWH Koeriers is de dienstverlener voor sneltransport en koeriersdiensten en is gevestigd in Haaksbergen. Snel, servicegericht en betrouwbaarheid zijn de kern van de dienstverlening. De ervaren medewerkers van BWH Koeriers leveren iedere opdracht keurig af in binnen- en buitenland. Een specialistisch product, dat tijdens vervoer speciale zorg nodig heeft of onder vastgestelde voorwaarden vervoerd moet worden?

Binnen de regio staat BWH Koeriers tijdens kantooruren binnen een half uur voor uw deur en 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Grote, kleine, lange of zware zendingen? BWH Koeriers kan vrijwel iedere opdracht aan.

Het BWH Koeriers Toernooi is mede mogelijk gemaakt door Martin Ottink Tegelwerken, SMK Accountants en Bouwkundig tekenbureau Bart Busschers.

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht