bel redactie 053-5725205

RTV Sternet verslaat Haaksbergs verkiezingsdebat

Gepubliceerd op: 12/02/2018

RTV Sternet verslaat Haaksbergs verkiezingsdebat

Op woensdagmiddag 14 februari organiseert de Katholieke Bond van Ouderen (KBO), samen met de Noaberpoort en de seniorenorganisaties van Sint Isidorushoeve en Buurse, weer een themamiddag voor senioren uit Haaksbergen. De themamiddag van deze maand staat in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen. Senioren gaan deze middag in debat met de Haaksbergse politiek.

RTV Sternet maakt opnamen van het debat en zal deze later deze week online zetten.

De afgelopen maanden hebben de seniorenorganisaties de zeven politieke partijen bezocht. Samen hebben zij gekeken welke thema’s, waar senioren in het dagelijks leven mee te maken hebben, terugkomen in de verkiezingsprogramma’s van de politieke partijen.

Tijdens de themamiddag gaan de aanwezigen hierover met elkaar in debat. Daarbij komen vragen aan de orde als: Hoe ziet de zorg in de toekomst eruit? Wat zijn de plannen rondom het bestrijden van eenzaamheid? Hoe zorgen de partijen voor een samenleving waar iedereen kan meedoen? Daarnaast is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Waar en wanneer
Alle Haaksbergse ouderen zijn op woensdag 14 februari van harte welkom in Café De Oude Molen aan de Fazantstaat. Vanaf 13.30 uur is de zaal open en het debat start om 14.00 uur. Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig. De toegang is gratis.

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht