bel redactie 053-5725205

RTV Sternet reporter Matthijs Prins genomineerd voor vrijwilligersprijs 2017

Gepubliceerd op: 20/11/2017

RTV Sternet reporter Matthijs Prins genomineerd voor vrijwilligersprijs 2017

RTV Sternet reporter Matthijs Prins is genomineerd voor de Haaksbergse vrijwilligersprijs 2017. Bestuursvoorzitter Joop Noppen is verguld met deze nominatie: "Het is een enorme eer die ons als organisatie ten deel valt!" Het is voor het vierde jaar op rij dat een medewerker van RTV Sternet genomineerd is voor deze prestigieuze prijs.

Zaterdagavond 9 december wordt duidelijk welke vrijwilliger, welke vrijwilligersorganisatie en welk jonge vrijwilliger de Haaksbergse vrijwilligersprijs 2017 in ontvangst mag nemen. De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats in Theater De Kappen waar iedereen van harte welkom is. Inmiddels zijn de kandidaten voor de prijs bekend.

RTV Sternet reporter Matthijs Prins is genomineerd in de categorie personen. Bestuursvoorzitter Joop Noppen is verguld met deze nominatie: "Het is een enorme eer die ons als organisatie ten deel valt. En we gunnen het Matthijs van harte want hij heeft in de afgelopen jaren enorm veel werk verzet voor de omroep. Matthijs is al enkele jaren een van de drijvende krachten achter de video afdeling van RTV Sternet en het grote succes van onze video's - we bereiken nu online al tienduizenden mensen per week en groeien nog steeds - komt voor een belangrijk deel door hem.

op de foto: Matthijs met zijn vriendin (tevens cameravrouw voor RTV Sternet) Joeska.

Al jaren organiseert de Haaksbergse gemeenteraad een gezellige avond voor vrijwilligers, als dank voor het vele werk dat ze belangeloos verzetten. Tijdens de feestavond worden door bur-gemeester Gerrit Jan Kok de vrijwilligersprijzen uitgereikt. Het feest begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. De avond zal op ludieke wijze gepresenteerd worden door Marc Vrolijk. Met zijn manier van presenteren doet de entertainer zijn achternaam heus eer aan. Er worden drie prijzen uitgereikt. Daarvoor zijn voorgedragen:

Categorie personen:
Berna van Alphen, Carola Asbreuk en Ria Bok (inzameling pakketten minima), Dini Baardink (MBS), Jan Beute (volleybal), Jannie Dragt (onder meer voor statushouders), Martin Hietbrink (onder andere voor de vereniging van Vrijzinnig Protestanten), Coby Menzing (Bon Boys), Toon Oosterwijk (KBO), Matthijs Prins (Sternet), Willy Rikkers (Bon Boys), Marc Spenkelink (Bon Boys) en Hilde Vrielink (Wereldwinkel).

Categorie organisaties:
Buurtbus Haaksbergen, Hazee 6 (HSC’21 6e elftal), Imkervereniging De Heidebloem, Jeugd-kampcommissie vv HAVOC, Klussendienst ’t Gilde, Stichting Museum Buurtspoorweg, werk-groep heemtuin IVN en de werkgroep Senioren uit in ’t Meuken.

Categorie jonge vrijwilligers tot 21 jaar:
Stef Bannink (MBS), Tessa Dwars (verzorgen pony’s), Jayden Hauber (Skillz jongerenwerk) en Bas Steenkamp (Skillz jongerenwerk).

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht