bel redactie 053-5725205

René van Meurs belooft niks op 29 november bij De Kappen

Gepubliceerd op: 08/11/2018

René van Meurs belooft niks op 29 november bij De Kappen

De afgelopen tijd heeft René van Meurs weer van alles meegemaakt.

Het gaat voorspoedig met René van Meurs uit Schipluiden. De ene na de andere voorstelling van hem is uitverkocht en nu is hij genomineerd voor de felbegeerde cabaretprijs Neerlands Hoop. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de cabaretier met het grootste toekomstperspectief. Tijd voor René om op donderdag 29 november bij theater De Kappen zijn nieuwste show ‘Ik beloof niks’ te vertonen.

De afgelopen tijd heeft René van Meurs weer van alles meegemaakt, waar hij iedereen op deze avond heel graag over komt vertellen. Dingen die hij echt moet delen en dingen die jullie echt moeten horen. Het zou zomaar weer een avond vol mooie verhalen, rake grappen en een flink tempo kunnen worden, maar hij belooft niks. Oh, en misschien dat hij ook weer een stevig potje zal improviseren. Althans, dat zou kunnen. Dat ligt namelijk ook een beetje aan het publiek. Je maakt zo’n avond tenslotte samen, nietwaar? In principe was hij van plan om exact te doen wat je van een heerlijk avondje cabaretteketet zou mogen verwachten. Het wordt tijd voor een open vizier, oprechte verbazing en elkaar dan echt leren kennen. Laten we in ieder geval één ding afspreken: iedereen is op tijd in het theater en René doet de rest. Dat is dan bij deze zijn laatste belofte.

Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, ma t/m vr geopend van 08.30 tot 12.00 uur en vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling.

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht