bel redactie 053-5725205

Nieuws uit Twente

Spoorfietsen-seizoen van start met officiele opening van 'Schaddenspoor'

Gepubliceerd op: 16/04/2019

Het 135 jaar oude deel 'het Schaddenspoor' wordt donderdag officieel geopend aan de Kuipersdijk 48a. Daarmee gaat ook het nieuwe Spoorfietsen-seizoen weer van start. Het voormalige Akzo-lijntje van 2,5 kilometer lang is door het bedrijf achter het spoorfietsenproject overgenomen van ProRail. Het is de eerste keer dat ProRail een spoorlijn verkocht heeft voor dit doel.
Lees verder...

Freerk Faber, directeur WTC Twente, gekozen in wereldwijd bestuur WTC

Gepubliceerd op: 15/04/2019

Freerk Faber, directeur van WTC Twente, gaat de belangen van de Europese World Trade Centers vertegenwoordigen in het wereldwijde WTC bestuur, de WTCA Board. Faber werd gekozen voor deze functie tijdens de Algemene Ledenvergadering van de World Trade Centers Association in Querétaro in Mexico.
Lees verder...

Is Hengelose hond Pieter de 'Leukste hond van Nederland?'

Gepubliceerd op: 15/04/2019

De Hengelose Labradoodle Pieter is genomineerd voor de 'Leukste hond van Nederland'. Radio 10-dj Gerard Ekdom startte vorig week een zoektocht naar de leukste viervoeter van Nederland en dat leverde veel reacties op. Uit alle inzendingen heeft Ekdom samen met honden-expert Martin Gaus en een jury vijf honden gekozen, waarvan Pieter uit Hengelo, hond van baasje Erna, er één is!
Lees verder...

Meer Nieuws uit Twente