bel redactie 053-5725205

Nieuws uit Twente

Golden Girls dansen de Zumba

Gepubliceerd op: 16/08/2019

Zumba Gold heet het. Gold staat voor: op leeftijd. In wijkcentrum Hengelose Es gaan de ouderen op vrijdagochtend los! We verwachten een heleboel Golden Girls maar zitten er ook Golden Boys tussen? 'Nee,' zegt gecertificeerd Zumba-instructeur Linda Hagebeek. 'Er heeft wel een man meegedaan maar die is helaas overleden.' Maar wat niet meer is kan nog weer komen. Want leuk is het! En goed voor de gezondheid.
Lees verder...

Grote bevlogenheid bij De Schatkamer van Hengelo

Gepubliceerd op: 14/08/2019

Dick Stekelenburg weet heel goed de link te leggen tussen zijn voorliefde voor mooi gebruikt goed, hergebruik en duurzaamheid en de zeer dringende noodzaak om beter met de aarde om te gaan. Maar gaat het schip wel door de wal gekeerd worden? Dick ziet een mooie kans voor Hengelo: om met het duurzaamste centrum van Nederland op de kaart te komen. Er is ruimte genoeg en door wat florissanter om te gaan met de hippie-idealen van 50 jaar geleden kunnen die nu op moderne wijze worden uitgevoerd.
Lees verder...

Twentse bomen in nood: hoog tijd voor een regendansje

Gepubliceerd op: 13/08/2019

Maico Oude Lenferink gaat een regendansje doen want hij hoopt dat het vanaf nu drie weken achter elkaar blijft regenen. Als Uitvoerder Park & Landschap bij Gildebor ziet hij van heel dichtbij de gevolgen van twee véél te droge zomers achter elkaar. De bomen en bosjes hebben het behoorlijk zwaar. Als dát maar goed komt. Lees verder...

Meer Nieuws uit Twente