bel redactie 053-5725205

Nieuws uit Twente

Handige Hengelose hulp: de vervoerswaaier

Gepubliceerd op: 18/04/2018

HENGELO Handig voor de reizigers met het openbaar vervoer in Hengelo: de vervoerswaaier. Alle lokale vervoersmogelijkheden zijn met dit nieuwe boekwerkje voor verschillende doelgroepen in kaart gebracht. “Iedereen moet passend vervoer kunnen regelen om naar school, werk, dagbesteding of familie te gaan”, aldus wethouder Jan Bron, die nog even over de zorg en het vervoer in Hengelo gaat.


Lees verder...

VIDEO: Zuivelhoeve Borne beste foodspecialiteitenwinkel 2018

Gepubliceerd op: 18/04/2018

De Zuivelhoeve Borne heeft de prestieuze prijs voor de beste foodspecialiteitenwinkel van Nederland 2018 gewonnen. De prijs werd uitgereikt door Irene Moors. RTV Borne sprak met eigenaar Henk Brok die nog steeds in zijn nopjes is met deze prijs.

Tijdens het jaarlijkse Branche-Event Foodspecialiteiten zijn maandagavond 16 april de winnaars van de Nationale Competities “Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel 2018” “Nederlands Beste Buitenlandse Kaas Specialist 2018” en “Nederlands Beste Specialist Landleven 2018” bekend gemaakt. De Zuivelhoeve Borne is verkozen tot Beste Foodspecialiteitenwinkel.

De jury zegt hierover: "De Zuivelhoeve in Borne kenmerkt zich door een geweldig enthousiaste ondernemer die een duidelijke visie heeft met een sterk toekomst perspectief. Lekker eten en drinken is waar de winkel mee doordrenkt is en wordt gevraagd en ongevraagd aanbevolen door een gepassioneerde ondernemer en zijn team."

Camera: Mohammad Alhwedi
Interview: Gerrit Bennink
Montage: Menas Massad

Een productie van RTV Borne, powered by 1Twente.
Lees verder...

Aanmelding World Trade Center Twente Export Award geopend

Gepubliceerd op: 18/04/2018

Welke Twentse onderneming onderscheidt zich op het gebied van exportstrategie, innovatie, ondernemerschap, ambitie en visie? Ook dit jaar reikt WTC Twente de WTC Twente Export Award uit aan een bedrijf of organisatie in de regio die aan de weg timmert op het gebied van internationalisering. De aanmeldprocedure is inmiddels gestart en bedrijven kunnen zich nog tot 12 mei aanmelden.
Lees verder...

Meer Nieuws uit Twente