bel redactie 053-5725205

Nieuws uit Twente

Aan wie draagt dorpsmanager Piet Hoogers het stokje over?

Gepubliceerd op: 23/09/2018

De vacature Dorpsmanager van de gemeente Borne staat online! Dat betekent dat de zoektocht naar het nieuwe aanspreekpunt voor zowel Bornse ondernemers als de gemeente is begonnen. 

Tot de juiste kandidaat is gevonden, blijft Piet Hoogers het aanspreekpunt en de mediair tussen ondernemers, gemeente en projectontwikkelaars. Als interim dorpsmanager stimuleert Hoogers sinds april dit jaar het actieve ondernemersklimaat binnen de gemeente. Juiste kandidaat Als opvolger van Hoogers werkt de nieuwe dorpsmanager onder andere aan de verdere versterking van de Bornse economie, waarbij de centrumeconomie een bijzondere plaats inneemt.

Met zijn kwaliteiten, met onder andere een achtergrond als dorpsmanager in Haaksbergen, en enthousiasme heeft Hoogers zich de functie in korte tijd eigen gemaakt. Dat geeft de gemeente en de Bundeling Bornse Ondernemers (BBO) de tijd om op zoek te gaan naar de juiste kandidaat. Hoogers zal de ondernemerscontacten, het centrumplan, de –activiteiten en de industrieterreinen overdragen aan zijn opvolger, die zal fungeren als centraal aanspreekpunt.

Solliciteren Geïnteresseerden voor de functie van Dorpsmanager binnen de gemeente Borne, kunnen voor meer informatie terecht op www.dorpsmanagerborne.nl. Solliciteren kan via dezelfde link tot en met 30 september.
Lees verder...

Stichting de Nije organiseert mannenSoos voor (ex)kankerpatiënten en naasten

Gepubliceerd op: 23/09/2018

Stichting de Nije organiseert een mannensoos, een activiteit speciaal voor mannen, die zijn geconfronteerd met kanker. De bijeenkomst is op 27 september om 19:00 uur bij het Nije huis in Hengelo.
Lees verder...

Pier van Dijk te gast in kwartetten

Gepubliceerd op: 23/09/2018

De bekende Hengelose kunstenaar Pier van Dijk is zondag 23 september te gast in het programma "Kwartetten".
Lees verder...

Meer Nieuws uit Twente