bel redactie 053-5725205

Paal en lat staan VV Haaksbergen in de weg

Gepubliceerd op: 24/10/2017

Paal en lat staan VV Haaksbergen in de weg

Vv Haaksbergen heeft afgelopen zondag met 3-1 verloren van Delden. De Haaksbergenaren begonnen goed aan het duel en waren in de aanvangsfase tenminste gelijkwaardig aan één van de topploegen uit de competitie. Dat resulteerde echter niet in een of meer punten.

Nadat de thuisploeg wat speldenprikken had uitgedeeld, scoorden de gasten uit een soepele aanval de 0-1. Er ontwikkelde zich een gelijk op gaande strijd met kansjes over en weer. Op slag van rust kreeg Haaksbergen op de rand van de 16-meter een vrije grap. Jesper Gevelaar krulde de bal prachtig om de muur en voorbij een de keeper, maar raakte helaas de onderkant van de lat. Op dat moment was de gelijkmaker verdiend geweest.

In het eerste kwart van de 2e helft zette vv Haaksbergen de tegenstander fors onder druk en Delden kwam er niet meer uit. Gevolg waren meerdere goede kansen waarvan twee keer de lat succes in de weg stond. De 1-1 hing in de lucht, maar de 0-2 viel ongelukkig uit een counter, na een afgeslagen standaardsituatie voor het doel van Delden. Kort daarop viel andermaal op ongelukkige wijze de 0-3. Goed om te zien dat de Haaksbergse formatie het hoofd niet liet hangen en, na nog een keer de paal te hebben geraakt, kort voor tijd 1-3 aantekende dankzij een treffer van Roy Immeker.

VV Haaksbergen staat nu 10e in de 5e klasse B, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. Als deze wordt gewonnen draait de ploeg mee in de subtop. Komende zondag gaat de ploeg op bezoek bij hekkensluiter Klein Dochteren.

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht