bel redactie 053-5725205

Over RTV Sternet

Missie van RTV Sternet

RTV Sternet is de publieke lokale omroep van de gemeente Haaksbergen. RTV Sternet brengt 24 uur per dag, 7 dagen per week, onafhankelijk nieuws en informatie over Haaksbergen en omgeving. Wij doen dit via internet, sociale media, televisie en radio.

Naast nieuws en informatie zenden we ook programma's uit die een cultureel-, een sportief-, een maatschappelijk- of een muzikaal karakter hebben. Kortom, we proberen voor alle inwoners van Haaksbergen een zo aantrekkelijk mogelijke programmering aan te bieden.


En, iets waarvan RTV Sternet absoluut van doordrongen is, dat kan enkel met uw medewerking! Wij nodigen iedereen uit om ons te 'liken' op Facebook en te 'volgen' op Twitter. Op die manier houden wij op een gemeenschappelijke manier een vinger aan de pols en kunnen wij alle bewoners van Haaksbergen en omgeving op een snelle en adequate manier van belangrijk nieuws voorzien.

RTV Sternet is een stichting, Stichting Radio en Televisie Sternet en deze werkt uitsluitend met vrijwilligers die hart hebben voor de lokale omroep.

Verder is de stichting direct betrokken bij een grootschalig project van het Regionaal Media Centrum Twente. Het RMC-Twente is in het leven geroepen op initiatief van de Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland (OLON) om de samenwerking te stimuleren tussen de Twentse omroepen.ANBI info

RTV Sternet is een Algemeen Nut Beogende Instelling, ook wel ANBI genoemd. Nadere informatie hierover kunt u vinden op de website van het RMC Twente: http://over.1twente.nl/anbi/anbi-haaksbergen/