bel redactie 053-5725205

Open dag in Het Saalmerink

Gepubliceerd op: 13/03/2018

Open dag in Het Saalmerink

Wat is er zoal te beleven en welke zorg en behandeling wordt er geboden in woon- en zorgcentra Het Saalmerink? Het publiek kan het zelf ervaren op zaterdag 17 maart. Die dag is er van 10.00 tot 13.00 uur tijdens de Open dag van Zorg en Welzijn veel te zien en te beleven.

Er zijn algemene ruimtes en een appartement te bezichtigen en er is informatie te krijgen over wonen en zorg. Het behandelteam van Livio informeert bezoekers over preventie en behandelmogelijkheden, daarnaast kan men kennis nemen van de verschillende activiteiten die geboden worden aan bewoners en wijkbewoners.

Livio staat midden in de wijk en is er wanneer nodig, voor iedereen. Iedereen is van harte welkom, de koffie met iets lekkers staat klaar. Het Saalmerink ligt aan de Klaashuisstraat 9 in Haaksbergen

Livio biedt al vele jaren zorg aan duizenden klanten in Twente en de Achterhoek. Het gaat daarbij onder meer om thuiszorg, waaronder gespecialiseerde zorg, nachtzorg en ziekenhuisverplaatste zorg. Op negen locaties zijn er woonzorgcentra waar Livio wonen en zorg op geïntegreerde wijze aanbiedt. Verpleeghuiszorg geeft Livio op twee hoofdlocaties in Enschede en Haaksbergen en in zeven locaties met kleinschalige verpleeghuiszorg. Ook is verpleeghuiszorg mogelijk in onze woonzorgcentra. Verder biedt Livio zorg aan permanent inwonende lichamelijk gehandicapten.

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht