bel redactie 053-5725205

Op bezoek bij misschien wel de belangrijkste titelkandidaat heeft HSC'21 bijna een puntje mee kunnen snoepen. Uiteindelijk trok de thuisclub uit Tiel toch aan het langste eind.

Gepubliceerd op: 10/09/2018

Op bezoek bij misschien wel de belangrijkste titelkandidaat heeft HSC'21 bijna een puntje mee kunnen snoepen. Uiteindelijk trok de thuisclub uit Tiel toch aan het langste eind.

TEC heeft een selectie vol ex-profs en gerriveerde spelers en doet er alles aan direct terug te keren naar de Tweede Divisie. Bij de laatste onderlinge ontmoeting - twee jaar geleden in de KNVB Beker - werd HSC'21 nog helemaal ondersteboven gespeeld door de Tielse formatie en dus wist de ploeg van Daniƫl Nijhof dat het een heel lastige middag tegemoet ging.

Dat bleek te kloppen. TEC was in het eerste deel van de wedstrijd duidelijk sterker en had al de nodige kansen gemist, voordat Ewout Gouw de 1-0 aantekende na ruim een kwartier. Voor HSC'21 was het in die fase alle hens aan dek, maar omdat TEC niet effectief met de kansen omging haalde het de rust met een stand van 1-0.

Na de thee kroop HSC'21 wat meer uit zijn schulp en realiseerde het dat er misschien wel iets meer te halen viel dan een ingecalculeerde nederlaag. Net als een week eerder ontpopte Wessel Witbreuk zich tot goudhaantje. Koud ingevallen rondde hij goed voorbereidend werk van Diego van der Weide af. Een onverwachte meevaller, maar na vijf minuten later trok TEC de zaken toch weer recht, via topschutter Serhat Koc. In de absolute slotfase was er nog een goede kans voor HSC'21 om toch nog een punt mee te nemen, maar dat lukte net niet.

Het werd dus een nederlaag met perspectief, zoals ze dat zo mooi noemen. Komende week tegen EVV mag HSC'21 proberen dat perspectief om te zetten in klinkende munt.

Opstelling HSC'21: Brammer, Veensma (74. Boelema), Grondman, Derksen (84. Postma), Engberink, Babuloglu, Screever, Bas ter Hogt, Van der Weide, Tom ter Hogt, Ottink (74. Witbreuk).

Op de foto, Wessel Witbreuk heeft de 1-1 gescoord ( Gelijkmaker)

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht