bel redactie 053-5725205

Oliebollenactie Bakkerij Nollen levert 10.000 euro op voor De Nije Stichting

Gepubliceerd op: 07/01/2019

Oliebollenactie Bakkerij Nollen levert 10.000 euro op voor De Nije Stichting

Bakkerij Nollen heeft een bedrag van 10.000 euro gedoneerd aan De Nije Stichting. Net als in 2017 ging in december van iedere verkochte oliebol 0,10 eurocent naar de stichting die zich inzet voor de kwaliteit van leven van (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. De oliebollenactie leverde iets minder op dan in 2017, toen leverde de verkoop 11.000 euro op.

"Wij zijn iedereen die de Bollen van Nollen heeft gekocht ontzettend dankbaar. Het is mooi om te zien dat onze klanten De Nije Stichting een warm hart toedragen", aldus Vincent Nollen, eigenaar van Bakkerij Nollen. Hij vervolgt: ‘Voor mij is het belangrijk om goede doelen in de regio te steunen. We voelen ons betrokken bij deze stichting, omdat iedereen wel iemand kent die tegen deze vreselijke ziekte heeft gevochten of moet vechten. Het is fijn als je op deze manier je steentje kunt bijdragen’.

Ook bij de Nije Stichting zijn ze blij met de opbrengst van de oliebollenactie: ‘Mede dankzij deze donatie kunnen wij blijven werken aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor (ex-)kankerpatiënten. Dit doen wij in de vorm van informatievoorziening, maar ook door het organiseren van evenementen, zoals workshops, lezingen, trainingen, vitaalprogramma’s en verwenzorg’, aldus Debby Nijenhuis, oprichtster van De Nije Stichting.

Bron: Radio Hengelo TV

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht