bel redactie 053-5725205

Nieuws uit Twente

Het College van B en V genomineerd voor de Vrijwilligersawards 2018

Gepubliceerd op: 21/11/2018

Het College van B en V, het jongerenprogramma van Radio Hengelo TV, is genomineerd voor de Vrijwilligersawards 2018. Deze prijzen worden ieder jaar uitgereikt door het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo, onderdeel van Wijkracht.
Lees verder...

Startschot kunstroute Jo Niks in Hasseler Es

Gepubliceerd op: 21/11/2018

HENGELO Een aantal verdeelkasten van Ziggo, KPN en Enexis in de Hasseler Es worden de komende tijd verfraaid met tekeningen van boerderijen die tot 1974 in de Marke Hasselo hebben gestaan. Deze boerderijen zijn, voordat ze werden gesloopt om plaats te maken voor de nieuwbouw van de Hasseler Es en Slangenbeek, getekend en beschreven door historicus en tekenaar Jo Niks.


Lees verder...

Afscheid nemen van gesneuvelde blauwe ceder

Gepubliceerd op: 21/11/2018

HENGELO De blauwe ceder werd vorige week donderdag meteen door de gemeente omgezaagd, nadat de Raad van State had uitgesproken dat de boom op het Burg. Jansenplein wel weg mocht. Maar de ceder leeft nog een beetje. Een deel van de dikke stam van bijna 2,5 meter ligt 'opgebaard' op een rode loper van de nieuwe kunstbroedplaats Art Hok, in het gebouw van de Bataafse Kamp. Komende zondag kan er afscheid worden genomen, waarna boomkunstenaar Hans Nijmeijer de stam in mootjes zal zagen.


Lees verder...

Meer Nieuws uit Twente