bel redactie 053-5725205

Nieuws uit Twente

Bhagerath uit Oldenzaal scoort voor winnend FC Twente Vrouwen

Gepubliceerd op: 23/02/2018

Anne Bhagerath uit Oldenzaal was donderdagavond een van de doelpuntenmakers bij FC Twente Vrouwen in een oefenduel met Herforder SV (5-1 winst). De oud-speelster van FC Berghuizen en De Esch maakte in de eerste helft de 3-1.
Lees verder...

Auto belandt in sloot op Weerseloseweg in Enschede

Gepubliceerd op: 23/02/2018

Een auto is in de nacht van donderdag op vrijdag in de sloot beland op de Weerseloseweg is in Enschede. De bestuurder kwam met alleen de schrik vrij, de weg is afgesloten geweest voor verkeer.
Lees verder...

VIDEO Politiek Beraad 20-2-2018 : Bram van Duinen over woonwagens aan het Blauwgras

Gepubliceerd op: 22/02/2018

Het was het laatste 'Politiek Beraad' voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. Daarin ging het vooral over de nieuwe woonvisie en (weer) over onderwijshuisvesting in de Bornse Maten.

Inspreker Bram van Duinen nam het in het kader van de woonvisie andermaal op voor de woonwagenbewoners aan het Blauwgras. Hij spreekt onomwonden van discriminatie en 'uitsterfbeleid'. Van Duinen ziet geen enkele reden waarom de woonwagenstandplaatsen aan het Blauwgras zouden moeten verdwijnen. Als er geen ander oordeel komt van het college dan verwacht van Duinen dat de woonwagenbewoners opnieuw een oordeel zullen vragen aan het College voor de Rechten van de Mens.

Camera: Gerrit Bennink
Interview: Gerrit Bennink
Montage: Michel van der Voort
Lees verder...

Meer Nieuws uit Twente