bel redactie 053-5725205

Nieuws uit Haaksbergen

HSC'21 is het jaar 2019 belabberd begonnen. Bij de beloften van Volendam leed HSC'21 een even kansloze als dikke nederlaag: 5-0.

Gepubliceerd op: 15/01/2019

Omdat ook de hoofdmacht van Volendam zondagmiddag speelde was de thuisclub zlfs nog jonger dan gebruikelijk. Dat leek kansen te bieden voor HSC'21, maar behlave een goede openingsfase zat de ploeg geen moment in de wedstrijd. Toen Murkin na vijf minuten de score opende liep HSC'21 al achter de feiten aan. Tot de rust ging de wedstrijd daarna wel redelijk gelijk op, maar de betere kansen waren ook in die fase voor Volendam.

Nadat Volendam rond het uur twee keer kort achter elkaar scoorde, was het verzet van HSC'21 helemaal gebroken. Het speelde niet meer als een team en liep steeds verder achter de feiten aan. Het moest nog twee treffers incasseren in de slotfase en ging daardoor met een fikse kater terug de bus in naar Haaksbergen.

Opstelling: Brammer, Boelema, Grondman, Caglar Uguz, Engberink, Babuloglu, Cenk Uguz, Bas ter Hogt, Van der Weide (78. Hanna), Witbreuk, Ottink (78. Postma)
Lees verder...

Lustrumeditie Silver Shadow is ‘Back in town’ op zaterdag 9 februari 2019

Gepubliceerd op: 15/01/2019

Die goede oude tijd komt weer tot leven in Haaksbergen! Voor de 5e keer op rij wordt de Silver Shadow disco avond georganiseerd! Duizenden mensen bezochten De Kappen de laatste jaren voor deze dans- en ontmoetingsavond.

Silver Shadow is een herkenbare naam voor al het uitgaanspubliek uit de jaren 80 en begin jaren 90. Deze Haaksbergse disco is al jaren gesloten, maar op zaterdag 9 februari komt deze weer helemaal tot leven in Theater De Kappen in Haaksbergen. Tijdens de 5e Silver Shadow disco-avond (18+) klinken de beste hits uit de 80’s en early 90’s. Oude bekenden en nieuwe gezichten, foute hits en prachtige ballads, dat is Silver Shadow Back in Town!

Theater De Kappen wordt omgetoverd tot een poptempel waar dj’s en vj’s oude tijden laten herbeleven. DJ’s Joop Wessels en Alex Slootweg (bekend van o.a. Metropool: Tjolk! Everything 80s) draaien de dansvloertoppers van de dance classics tot rock tot uit die tijd. Van Milli Vanilli tot Wham, van Lois Lane tot Level 42, the Cure en U2....ze komen allemaal voorbij!

Naast de goede aankleding door onze techniekcrew, zorgt VJ Neyture met mixwerk voor mooie beelden van clips en tv beelden uit de Silver Shadowtijd, van lp-hoezen tot Miami Vice en Dynasty! Maar ook diverse foto's van Silver Shadow komen naar voren. Dit is allemaal op groot doek te zien in de grote zaal en zorgt voor een echte herbeleving!

Zaal open: 21.00 uur / aanvang: 21.30 uur

Kaarten à € 8,50 kunnen worden besteld via www.dekappen.nl.

Inhoudelijke vragen kunt u stellen aan Marcel Bok, marcel@burospot.nl , tel 06-21872391
Lees verder...

VIDEO oud burgemeester Hans Gerritsen nieuwe voorzitter PvdA Almelo

Gepubliceerd op: 11/01/2019

Hans Gerritsen is de nieuwe voorzitter van de Almelose afdeling van de PvdA. Hij is vooral bekend als oud-burgemeester van Haaksbergen, waar hij na het drama met de monstertruck het zijn ontslag indiende. Gerritsen was van 2001 tot 2011 gedeputeerde namens de PvdA in de Provincie Groningen.

De nieuwe voorzitter staat op plek acht voor de verkiezingen van de Provinciale Staten. "Het is niet direct een verkiesbare plek, maar mocht ik toch gekozen worden, dan blijf ik beschikbaar als voorzitter in Almelo", aldus Gerritsen.
Lees verder...

Meer Nieuws uit Haaksbergen