bel redactie 053-5725205

Nieuws uit Haaksbergen

N18 afgesloten van donderdagavond 26 tot maandagochtend 30 april

Gepubliceerd op: 17/04/2018

Noaber18 werkt in opdracht van Rijkswaterstaat aan de laatste loodjes van de bouw van de nieuwe N18 tussen Groenlo en Enschede. Als sluitstuk van de werkzaamheden moet de aannemer het gedeelte tussen Groenlo en Eibergen, dat reeds in gebruik is, aansluiten op de rest van de nieuwe weg. Pas daarna kan de gehele Nieuwe Twenteroute open voor het verkeer. In verband met deze laatste werkzaamheden is het nodig om de N18 tussen de aansluiting N319 in Groenlo en de Steinkampsweg in Eibergen af te sluiten van donderdag 26 april 19.00 uur tot en met maandag 30 april 06.00 uur. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingsroutes en aanzienlijk langere reistijden.

Op maandagochtend 30 april rijdt het verkeer vanuit Groenlo tijdelijk tot de nieuwe aansluiting Eibergen. Vanaf daar wordt het verkeer naar de oude N18 geleid. Het verkeer vanuit Eibergen/Haaksbergen rijdt over de oude N18 en gaat ook via de nieuwe aansluiting Eibergen (De Kiefte) naar de nieuwe N18 richting Groenlo. Het verkeer op de N18 dient op dat moment rekening te houden met verminderde doorstroming op deze plek. Deze situatie geldt tot woensdagmiddag 2 mei. De tijdelijke situatie is nodig om de gehele nieuwe N18 op woensdagmiddag 2 mei goed en veilig te kunnen openstellen voor het verkeer. De tijdelijke situatie maakt het ook mogelijk om bewoners uit de regio op dinsdag 1 mei een kijkje te laten nemen op de nieuwe N18.

Er gelden omleidingsroutes voor het verkeer, die met gele borden worden aangegeven. Verkeer van Groenlo richting Zwillbrock/Vreden kan via de Eibergseweg en de aansluiting Laarberg rijden.
Lees verder...

Jubilaris bij brandweer

Gepubliceerd op: 17/04/2018

Feest bij de brandweer
Lees verder...

HSC'21 sprokkelt zich langzaam in veiligheid

Gepubliceerd op: 17/04/2018

Het was zo'n wedstrijd waar vooral trainers doorgaans tevreden over zijn. Die melden dan dat het goed stond en er weinig is weggegeven. HSC'21 en JVC Cuijk hielden elkaar volledig in balans en dan leverde geen wedstrijd op waar de vonken vanaf vlogen. Dat het duel eindigde in 0-0 eindigde was daarom misschien wel een logisch gevolg.

Niet dat het een vervelende wedstrijd was. Beide teams probeerden waar ze konden toe te slaan en beide teams speelden verzorgd, maar echt losbarsten wilde het duel niet. Een handvol kansen hadden beide teams gedurende het duel en met wat geluk (of pech) was één van beide teams er ook nog met de winst vandoor gegaan. Dat gebeurde echter niet. Bij HSC'21 onderscheidden Job Derksen en Erwin Nieuwboer zich in positieve zin.

Voor HSC'21 was er toch wel reden om met tevredenheid terug te kijken op het duel. Tegen de nummer vier van de ranglijst werd na twee nederlagen in ieder geval toch weer een puntje gesprokkeld en omdat de ploegen onder de streep op één na allemaal verloren (alleen Jong De Graafschap pakte ook een puntje) is HSC'21 toch weer wat dichter bij het einddoel van dit seizoen: handhaving in de derde divisie.

Opstelling HSC'21: Brammer, Veensma, Grondman, Derksen, Engberink. Van Ek, Screever, Nieuwboer, Ottink (62. Bas ter Hogt), Tom ter Hogt, Visschedijk.

Toeschouwers: 350.

Man of the Match: Job Derksen.

Verslag Rene Waning / hsc21.nl
Lees verder...

Meer Nieuws uit Haaksbergen