bel redactie 053-5725205

Murder on the Oriёnt Express op 12 december bij de Kappen

Gepubliceerd op: 25/11/2018

Murder on the Oriёnt Express op 12 december bij de Kappen

Op woensdag 12 december is er weer een film te zien in het filmhuis van De Kappen. Dit keer een spannende film, namelijk Murder on the Oriёnt Express!

Wat begint als een uitbundige treinreis door Europa ontvouwt zich al snel tot één van de meest stijlvolle, spannende en huiveringwekkende mysteries ooit. Murder on the Oriёnt Express is gebaseerd op de roman van bestseller-auteur Agatha Christie en vertelt het verhaal van dertien vreemden gestrand in een trein, in een situatie waarin iedereen een verdachte kan zijn. Voor één man is het een race tegen de klok om de puzzel op te lossen, voordat de dader weer toeslaat.

Murder on the Oriёnt Express is een Amerikaans-Britse film uit 2017, geregisseerd door Kenneth Branagh. Naast Branagh die zelf ook de rol van Hercule Poirot voor zijn rekening neemt, spelen ook Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Josh Gad, Derek Jacobi, Leslie Odom jr., Michelle Pfeiffer en Daisy Ridley mee.

Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, ma t/m vr geopend van 08.30 tot 12.00 uur en vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling.

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht