bel redactie 053-5725205

HSC-Quick Den Haag

Gepubliceerd op: 19/12/2017

HSC-Quick Den Haag

HSC'21 heeft het jaar 2017 toch nog met een redelijk goed gevoel af kunnen sluiten. Na een serie met louter nederlagen werd tegen het hoog geklasseerde Quick een punt gehaald: 1-1. Met wat geluk was zelfs de volle buit mogelijk geweest.

De slechte serie werd daarmee beëindigd en dus werd het punt gekoesterd, evenals het spel. Niet dat het allemaal geolied liep, maar HSC'21 maakte het de nummer drie van de ranglijst met een tomeloze inzet knap lastig. Vooral na rust was HSC'21 een aantal keren dicht bij de zo vurig gewenste overwinning.

Daniël Nijhof had wat geschoven in zijn opstelling. Leon van Dijk, Job Derksen en Sjoerd Visschedijk keerden terug in de basisopstelling, waardoor Bas ter Hogt weer terugkeerde op zijn favoriete stek op het middenveld. Het leverde geen al te enerverende eerste helft op. De ploegen hielden elkaar daarvoor wellicht te veel in balans. Kansen voor beide doelen waren schaars. Toch stond het 1-1 bij rust door een dubbele oprisping vlak voor rust. Eerst schoot Marc Boshoff de bezoekers met een fraai afstandsschot op voorsprong, waarna Bas ter Hogt uit een scrimmage dat plooitje vrijwel direct weel glad streek.

Na rust was HSC'21 de ploeg die met de grootste verbetenheid op zoek ging naar de drie punten. De inzet was bewonderenswaardig, maar tot een overdaad aan kansen leidde het ook nu niet. Invaller Joost Exterkate was tot twee keer toe nog het dichtst bij de 2-1, maar het scorebord bleef na rust onaangeroerd.

Opstelling HSC'21: Brammer, Van Dijk (78. Caglar Uguz), Grondman, Derksen, Engberink, Screever, Nieuwboer, Bas ter Hogt, Ottink (73. Exterkate), Tom ter Hogt, Visschedijk. Toeschouwers: 314. Man of the Match: Leon van Dijk

Verslag Rene Waning /hsc21.nl

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht