bel redactie 053-5725205

HSC'21 - De Meern

Gepubliceerd op: 26/09/2017

HSC'21 - De Meern

Eind goed al goed. HSC'21 speelde tegen hekkensluiter De Meern een zeer moeizame wedstrijd en leek op puntverlies af te stevenen. Invaller Tom ter Hogt zorgde echter in extremis toch nog voor de winnende treffer: 2-1.

Na vier nederlagen op rij wilde De Meern dit keer in ieder geval eens niet verliezen. Met die insteek kwamen de Utrechters zondag naar Haaksbergen en dat had ook bijna succes. Zeker nadat de snelle Kesley den Haag in de counter de gasten op voorsprong had gezet, liep het scenario geheel naar wens voor De Meern.

HSC'21 speelde ogenschijnlijk met de handrem erop. In een te laag tempo werd de aanval gezocht en met een terugplooiende tegenstander werd het daarom een heel moeizame middag voor de groenwitten. Een makkelijk gegeven strafschop na ruim een uur spelen hielp de ploeg in het zadel, Bas ter Hogt velde het vonnis vanaf elf meter. In de slotfase drong HSC'21 aan, maar het vermoeide De Meern leek stand te houden. Totdat de van een lange blessure teruggekeerde invaller Tom ter Hogt diep in blessuretijd toch nog de 2-1 binnen kopte. Tom Veldhuis viel tien minuten voor tijd uit na een botsing met Mark Engberink. Veldhuis heeft een hersenschudding opgelopen en zal voorlopig rust moeten houden.

Opstelling HSC'21: Brammer, Van Dijk, Cagalr Uguz, Van Ek, Engberink, Screever, Tom Veldhuis (80. Grondman), Bas ter Hogt, Fawzi (46. Tom ter Hogt), Postma (75. Exterkate), Spanjaard.

Toeschouwers: 400.

Man of the Match: Caglar Uguz

Verslag Rene Waning /hsc21.nl

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht