bel redactie 053-5725205

Het zit HSC'21 niet mee

Gepubliceerd op: 05/12/2017

Het zit HSC'21 niet mee

Het zit HSC'21 momenteel niet mee. Na de matige wedstrijd tegen JVC Cuijk herstelde het team zich in de thuiswedstrijd tegen OJC Rosmalen. Desondanks stonden de groenwitten na negentig minuten met lege handen. Het was de vijfde nederlaag in zes duels, waardoor de positie op de ranglijst er langzaam maar zeker niet beter op wordt.

De zege kwam dus terecht bij de meest gelukkige ploeg. Vooral voor rust waren de beste kansen voor HSC’21. Met Bas en Tom ter Hogt - die laatste viel al vroeg in voor de geblesseerde Bas Postma - hadden het team een goede dienst kunnen bewijzen. Ook na rust was HSC’21 de bovenliggende ploeg en speelde het een prima wedstrijd. Helaas bleven doelpunten uit.

Aan de andere kant ontsnapte HSC'21 toen een Rosmalense kopbal dat de onderkant van de lat teisterde. Tien minuten voor tijd ging het alsnog mis, Jesse Dibbets profiteerde van een zeldzaam foutje in de Haaksbergse defensie.
Zo gaat dat dan vaak. In een fase waarin het allemaal niet lukt, is het geluk doorgaans ook op visite bij de andere partij. HSC'21 rest niets anders dan hard blijven werken en zondag met dezelfde instelling aan de start staan op bezoek bij ADO ‘20.

Opstelling HSC'21: Brammer, Veensma (85. Martijn Veldhuis), Grondman, Caglar Uguz, Engberink, Screever, Tom Veldhuis, Nieuwboer, Ottink (76. Visschedijk), Postma (Tom ter Hogt), Bas ter Hogt. Man of the Match: Tom Veldhuis. Toeschouwers: 325.

Verslag Rene Waning / hsc21.nl

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht