bel redactie 053-5725205

HB-HSC 21

Gepubliceerd op: 16/10/2017

HB-HSC 21

Dankzij een puntgave vrije trap van Joost Screever heeft HSC'21 de drie punten meegenomen in de uitwedstrijd tegen HBS. De doeltreffende trap van Screever was het enige doelpunt van de middag. Door de eerste uitzege van het seizoen klimt HSC'21 langzaam richting de subtop in de Derde Divisie.

HSC'21 en HBS spelen sinds ze vanaf 2011 bij elkaar in de competitie spelen vrijwel altijd aardige, gelijkwaardige duels en de wedstrijd van vanmiddag was daarop geen uitzondering. In de eerste helft was de wedstrijd zowel qua spelbeeld als kansen in balans, maar het spel was - ondanks de goede intenties - vaak ook te slordig om tot al te veel uitgespeelde kansen te komen.

Na rust veranderde het spelbeeld nauwelijks. HSC'21 ontsnapte toen de bal na een kluts net naast het doel caramboleerde, maar had ook pech dat een inzet op de lat belandde. Halverwege de tweede helft mocht Joost Screever vanaf de rand van de zestien aanleggen voor een vrije trap en hij krulde deze perfect in de verre hoek: 0-1 HBS gooide daarna alles op de aanval, maar kon lange tijd niet veel potten breken. In de absolute slotfase was het toch bijna gelijk. Jeffrey Brammer redde HSC'21 door de niet al te overtuigende inzet van de voor hem opduikende Santi Hulst te keren.

Opstelling HSC'21: Brammer, Veensma, Grondman, Van Ek, Engberink (90. Schutte), Screever, Tom Veldhuis, Bas ter Hogt, Tom ter Hogt, Postma (67. Ottink), Visschedijk (67. Spanjaard). Toeschouwers: 600

Verslag Rene Waning / hsc21.nl

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht