bel redactie 053-5725205

Geslaagde 1e editie Borns korfbaltoernooi voor groepen 4

Gepubliceerd op: 09/03/2019

Geslaagde 1e editie Borns korfbaltoernooi voor groepen 4

Vrijdag 8 maart stond voor het eerst een schoolkorfbaltoernooi op het programma in sporthal 't Wooldrik in Borne. Voor de oudere bewoner zal deze informatie niet helemaal juist zijn, want we hebben begrepen dat 35 jaar geleden voor het laatst het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi werd gespeeld.

Borne Sport en Groen Zwart wilden dit toernooi weer graag nieuw leven in blazen en Stagiair Thomas van Borne Sport heeft hier dankbaar gebruik van gemaakt. Hij heeft het opzetten, voorbereiden en uitvoeren van dit toernooi gebruikt als een van zijn eindopdrachten voor het ROC Sport en Bewegen. Dit heeft hij fantastisch gedaan! Het was dan ook een super geslaagde ochtend waarbij de kinderen zich vol enthousiasme van hun beste kant lieten zien.

Voor alle jeugd die graag wil deelnemen aan trainingen van Groen Zwart is er de mogelijkheid om 4 keer gratis mee te trainen. Deze trainingen zijn (in de winter) iedere dinsdag van 18 tot 19 uur in Sporthal 't Wooldrik. Daarna trainen ze weer buiten op het eigen complex.

Hieronder de poulewinnaars
Poule 1: 't Oldhof 4
Poule 2: De Vonder 3
Poule 3: De Vonder 5
Poule 4: Prisma 1
Poule 5: 't Oldhof 1
Poule 6: De Vonder 9
Poule 7: De Vonder 10

Borne Sport bedankt iedereen die betrokken was bij de organisatie en uitvoering van dit prachtige toernooi!

Bron: RTV Borne

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht