bel redactie 053-5725205

Gemeente Haaksbergen, HOV en IKT slaan handen ineen

Gepubliceerd op: 13/12/2018

Gemeente Haaksbergen, HOV en IKT slaan handen ineen

De eerste weken van januari staan traditioneel allerlei nieuwjaars-bijeenkomsten gepland. In voorgaande jaren organiseerden de gemeente, de Haaks-bergse Ondernemersvereniging en IKT Haaksbergen hun eigen nieuwjaarsreceptie. Dit jaar doen ze dat samen, om de verbondenheid en samenwerking te onderstrepen. De gezamenlijke nieuwjaarsreceptie is op woensdag 2 januari vanaf 19.30 uur in het atri-um van het gemeentehuis.

Niet alleen de gezamenlijkheid van de organisatie is nieuw bij de nieuwjaarsreceptie. Ook de invulling als het gaat om de nieuwjaarsspeeches door de burgemeester en de twee voorzit-ters (van HOV en IKT, red.) is een noviteit. Burgemeester Kok is blij met de nieuwe opzet. “We gaan het dit jaar helemaal anders doen”, aldus Kok. “We hopen op veel bezoekers. In-woners, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties en verenigingen kunnen zich laten verrassen door hoe wij dit gezamenlijk vorm gaan geven.”

In het gemeentehuis

De samenwerking wat betreft de organisatie van de nieuwjaarsreceptie tussen gemeente, HOV en IKT mag dan nieuw zijn, de plek is als vanouds in het atrium van het gemeentehuis. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen belangstellenden vanaf 19.30 uur met elkaar in gesprek. Bijvoorbeeld over de hoogtepunten van het afgelopen jaar. En uiter-aard is er volop de gelegenheid om met elkaar het glas te heffen op een nóg mooier 2019. Iedereen is van harte welkom.

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht