bel redactie 053-5725205

Foto-expositie Fotobond afdeling Twente

Gepubliceerd op: 08/11/2018

Foto-expositie Fotobond afdeling Twente

Al gedurende een groot aantal jaren organiseert de Afdeling Twente van de Bond van Nederlandse Amateurfotografen Verenigingen (kortweg genaamd Fotobond) elk jaar een fotowedstrijd voor haar leden.

De wedstrijd staat open voor alle leden van de bij de Afdeling aangesloten fotoclubs. Per deelnemer mag maximaal 1 foto worden ingezonden. Van de beste ingezonden foto’s wordt elk jaar een tentoonstelling gehouden.

Sinds 2017 wordt deze tentoonstelling gehouden in Kunstzaal Achterom, onderdeel van Kulturhus Haaksbergen, Blankenburgerstraat 40-42, 7481 EB Haaksbergen.

Gezien het niveau van de ingezonden foto’s belooft het ook dit jaar weer een mooie en interessante expositie te worden.

Het onderwerp van de wedstrijd is vrij zodat er verschillende disciplines vertegenwoordigd zijn: van portretten tot landschaps- en natuurfotografie en stillevens. Drie juryleden maken uit welke fotograaf de beste foto heeft ingezonden en dus met de eer gaat strijken. Daarnaast wordt er gestreden om wie zich dit jaar de beste fotoclub van Twente mag noemen.

De tentoonstelling duurt van 18 november t/m 29 december 2018.

De tentoonstelling wordt officiëel geopend door Ans Mebelder op donderdagavond 15 november om 20:00 uur. U wordt van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Openingstijden van de Kunstzaal: Op zaterdag en zondag van 14.00 – 16.30 uur en tijdens pauzes van voorstellingen in het theater. Andere dagen op afspraak.

De Afdeling Twente organiseerde dit jaar ook weer de fotowedstrijd “Twente Online”, een wedstrijd waarbij elk lid van de Twentse fotoclubs twee foto’s digitaal mocht insturen. Het onderwerp dit jaar was “Straatfotografie”. De beste foto’s van deze wedstrijd worden ook tentoongesteld. Wij wensen u veel kijkplezier toe.

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht