bel redactie 053-5725205

Een lekker avondje genieten van dans tijdens de Week van de Amateurkuns

Gepubliceerd op: 02/06/2019

Een lekker avondje genieten van dans tijdens de Week van de Amateurkuns

De Week van de Amateurkunst: Haaksbergen Treedt Op! vindt dit jaar plaats van zaterdag 15 tot en met zondag 23 juni. Een week waarin de amateurkunst in al zijn facetten voor het voetlicht komt. Naast nieuwe onderdelen, zoals bijvoorbeeld het Klein Duimpje Concert, zijn er ook vertrouwde onderdelen. Zo mag de inmiddels traditionele Hoksebargse Avond in Theater De Kappen op woensdag 19 juni (aanvang: 19.30 uur) natuurlijk niet ontbreken.

Deze Hoksebargse Avond heeft een fantastisch programma! Rondom het thema ‘Wereld’ laten Steps Dance & Entertainment, Danscentrum Dwars, Haaksbergen en de dansgroep van de Haaksbergse Revue Allo Jannao dansen zien uit verschillende windstreken. De Pleerstökskes zijn ook weer van de partij. Zij sluiten met hun muziek aan bij dit thema.

Kaarten kosten € 5,- voor volwassenen en kinderen t/m 12 jr. zijn gratis. Let op: dit is exclusief pauzedrankje! Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, dagelijks geopend van 08.30 tot 12.30 uur en vanaf een uur voorafgaand aan een voorstelling.

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht