bel redactie 053-5725205

Cursus “Maak kennis met uw iPad”

Gepubliceerd op: 16/02/2019

Cursus “Maak kennis met uw iPad”

Hebt u een iPad (of iPhone) gekocht of gekregen, maar u hebt nog geen idee hoe het allemaal werkt? Doe dan mee aan de IPad kennismakingscursus die Kulturhus Haaksbergen organiseert.

U werkt op uw eigen tablet of telefoon om er meer vertrouwd mee te raken. We werken met een cursusboek in kleine groepjes en onder begeleiding. De cursus bestaat uit 7 lessen, wordt gegeven op de maandagavond van 18:45 tot 20:45 uur en gaat van start op maandag 4 maart 2019.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen: de iPad of iPhone bedienen, verbinding maken met wifi en het mobiele datanetwerk, surfen en e-mailen, apps downloaden en installeren, apps voor allerlei toepassingen gebruiken, foto's maken en bewerken met iPhoto, video's opnemen en afspelen met iMovie, muziek toevoegen en beluisteren met iTunes, werken met Agenda, Herinneringen en Contacten, de iPad synchroniseren en handige instellingen kennen (geschikt voor: iOS 9).

De cursuskosten bedragen voor leden van de Bibliotheek Haaksbergen € 110.- euro en voor niet-leden €115.00 euro. De kosten zijn inclusief cursusboek en administratiekosten.

Als u mee wilt doen aan deze cursus, meld u dan uiterlijk donderdag 28 februari aan via het aanmeldformulier dat verkrijgbaar is bij de receptie van het Kulturhus. Inschrijven kan ook door een mail te sturen naar: info@kulturhushaaksbergen.nl.

Kijk voor alle activiteiten, cursussen en workshops bij Kulturhus Haaksbergen op de website www.bibliotheekhaaksbergen.nl en www.kulturhushaaksbergen.nl

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht