bel redactie 053-5725205

Crematoria Twente doneert aan stichting Leendert Vriel

Gepubliceerd op: 31/07/2018

Crematoria Twente doneert aan stichting Leendert Vriel

Op vrijdag 27 juli overhandigde Peter Molema, directeur van Crematoria Twente, een cheque ter waarde van € 1300,- aan de stichting Leendert Vriel. Voorzitter van de stichting, Rita Bergsma, nam de cheque in ontvangst.

Het geld is afkomstig van giften die zijn gedaan in het kader van de opening van het nieuwe crematorium in Borne op 25 mei jl.. Crematoria Twente draagt stichting Leendert Vriel een warm hart toe en vroeg op de uitnodiging voor de opening om een gift voor de stichting in plaats van cadeaus. Crematoria Twente voegt zelf nog € 200,- aan de giften toe, waarmee het totaalbedrag op € 1500,- komt.

De vrijwilligers van Leendert Vriel zijn geschoold en begeleiden terminaal zieke mensen in de laatste fase van hun leven. Zij ontlasten partner, familie en andere (mantel)zorgers door te waken, op te passen of te helpen bij persoonlijke verzorging. Door de inzet van de vrijwilligers kan er altijd iemand bij de zieke persoon aanwezig zijn zodat deze in de eigen, vertrouwde omgeving kan sterven.

Bron: RTV Borne

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht