bel redactie 053-5725205

Boeiende avond met schrijver Dolf Ruesink (64) in De Kappen

Gepubliceerd op: 15/11/2017

Boeiende avond met schrijver Dolf Ruesink (64) in De Kappen

Journalist Dolf Ruesink uit Haaksbergen sprak in zijn meer dan veertig jaar lange loopbaan honderden beroemde mensen. Hij schreef er een boek over en deelt vrijdag 24 november (20.00 uur) tijdens de Twents Culturele Streekweek in Theater De Kappen zijn ervaringen.

Ruesink heeft een koffer vol mooie verhalen en anekdotes. Voor zijn werk is de in Haaksbergen woonachtige schrijver altijd op zoek naar het menselijke verhaal. Zijn ontmoetingen met artiesten, politici, regionale helden, leden van het Koninklijk Huis en de gewone man hebben veelal een hoofdrol gespeeld in zijn artikelen.

Een selectie van de meest bijzondere interviews en ontmoetingen is gebundeld in het 265 pagina’s tellende boek Op het uitgelezen moment. In zestig korte en spannende verhalen neemt Ruesink zijn lezers mee naar plekken waar je gewoonlijk niet komt, zoals de werkkamer van politicus Geert Wilders en oorlogsgebieden in Europa, Afrika en Azie.

In De Kappen zal Dolf Ruesink vertellen over zijn ontmoetingen en ervaringen met prominenten. Natuurlijk speelt hij op deze avond in op de actualiteit. Zo gaat hij in op de onlangs overleden zanger Gert Timmerman . Aan de orde komen de Achterhoekse band Normaal, medium Jomanda, premier Mark Rutte, zanger Rod Stewart en komiek Herman Finkers.

In de pauze en na afloop zal de schrijver zijn boek ‘ Op het uitgelezen moment’ signeren. Het boek is in De Kappen te koop.

Kaarten à € 5,- (inclusief kop koffie/thee voor aanvang) zijn in de voorverkoop te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, dagelijks geopend van 08.30 tot 12.30 uur en vanaf een uur voorafgaand aan een voorstelling.

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht