bel redactie 053-5725205

Beheer drie sporthallen bij zaalsportverenigingen

Gepubliceerd op: 24/07/2017

Beheer drie sporthallen bij zaalsportverenigingen

Drie Haaksbergse zaalsportverenigingen beheren vanaf 1 augustus Sporthal De Els, Sporthal De Bouwmeester en Gymzaal Zienesch. Volleybalvereniging Havoc blijft De Bouwmeester beheren, basketbalvereniging Tonego ‘65 gaat dat doen voor De Els en gymnastiekvereniging Vlugheid en Kracht krijgt het beheer over de gym-zaal.

Donderdag 20 juli vond de ondertekening van de verschillende overeenkomsten plaats in het gemeentehuis. Daar waren vertegenwoordigers van de drie sportverenigingen van de partij om hun krabbel te zetten. Namens de gemeente deed wethouder Ellen Prent dat. Hiermee is de samenwerking voor de komende jaren officieel vastgelegd.

Volleybalvereniging Havoc is al sinds het seizoen 2013-2014 verantwoordelijk voor het beheer van Sporthal De Bouwmeester. “We zijn daar met elkaar eigenlijk heel tevreden over”, vertelt Ellen Prent. Zij is als wethouder verantwoordelijk voor de sportaccommodaties in Haaksbergen. “Daarom gaan we met Havoc ook een nieuwe overeenkomst aan voor meerdere jaren. Nieuw is dat vanaf het seizoen 2017-2018 ook het dagelijks beheer van Sporthal De Els en Gymzaal Zienesch wordt overgedragen.”

“Met Tonego ’65 en Vlugheid en Kracht hebben we twee prima partners gevonden om het beheer van De Els en de gymzaal bij onder te brengen”, legt Prent uit. “De basketbalvereniging beheert de kantine van De Els al. Het dagelijks beheer over de hele sporthal is een logische stap.” De gymnastiekvereniging gaat in opdracht van de gemeente gymzaal Zienesch beheren. “We hebben er alle vertrouwen in dat het beheer bij de drie verenigingen in goede handen is”, aldus Prent.

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht