bel redactie 053-5725205

Bart Woortman lijsttrekker Haaksbergse VVD

Gepubliceerd op: 25/11/2017

Bart Woortman lijsttrekker Haaksbergse VVD

De Haaksbergse afdeling van de VVD heeft tijdens haar algemene ledenvergadering de kieslijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkieizngen in maart 2018. Bart Woortman wordt lijsttrekker.

Op maandag 20 november heeft de Haaksbergse VVD-afdeling de derde algemene ledenvergadering gehouden in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Tijdens deze vergadering, die werd gehouden in het Veldwerkcentrum Het Lankheet, hebben de leden van de partij de kieslijst vastgesteld waarmee de VVD de verkiezingen in gaat. "Er heerste een optimistische en tevreden stemming tijdens de vergadering. Alle leden gaven aan erg blij te zijn met de kieslijst die tijdens de vergadering is vastgesteld."aldus ene woordvoerder van de partij.

De VVD heeft een afwisselende kandidatenlijst samengesteld van mensen met ervaring in de zorg, het bedrijfsleven, ondernemerschap, maatschappelijke organisaties en de lokale overheid. De kandidatenlijst bestaat zowel uit ervaren gemeenteraadsleden en bestuurders als uit jonge studenten en nieuwkomers die met een frisse blik tegen de politiek aankijken.

De VVD heeft de wens om het vertrouwen in de lokale politiek terug te winnen, zo meldt de partij: "Vaak zien wij dat inwoners steeds minder vertrouwen krijgen in de politiek en in de overheid. Mensen hebben het idee dat de gemeente niet samenwerkt met de burgers en de ondernemers, maar juist tegenover elkaar staan. De Haaksbergse VVD heeft de doelstelling om dit te verbeteren."

Tijdens de aankomende weken zullen onze kandidaat-raadsleden zich individueel voorstellen op de facebookpagina genaamd ‘Haaksbergse VVD’. Tijdens deze voorstelronde vertellen de raadsleden wie zij zijn, waarom zij zich als kandidaat hebben opgesteld en wat hun doelen zijn in de gemeenteraad. Naast de facebookpagina zullen de kandidaten hun voorstelronde en hun plannen over de lokale politiek ook presenteren op de website ‘haaksbergen.vvd.nl’. Hier komt ook nieuws, standpunten, informatie over de lokale politiek en informatie over de leden die daarbij betrokken zijn.
De onderstaande kandidatenlijst is tijdens de algemene ledenvergadering vastgesteld:

1. Bart Woortman.
2. Freek Ebeling.
3. Bart Mentink.
4. Hendrik-Jan Koppelman.
5. Artie de Lange.
6. Freddie Dieperink.
7. Leonie Rutte-Oldenkortte.
8. Rafi Gachadorian.
9. Nina Sunde.
10. Ruud Boersma.

‹ Terug naar nieuws uit haaksbergen overzicht